AVG en NEN7510 (reeks)

Praktische en concrete aanbevelingen op maat

Sinds de start van Vivia adviseren wij (zorg)instellingen op het gebied van informatiemanagement architectuur, releasemanagement en EPD-programmamanagement. Wij zorgen voor:

  • Maatwerkoplossingen
  • Praktische en concrete aanbevelingen
  • Gebruiksvriendelijke, innovatieve en stabiele ICT-oplossingen voor de zorg

Consultancy is maatwerk. Uw organisatie is anders dan andere organisaties en vraagt daarom wellicht ook om een andere aanpak. Wij luisteren goed naar wat uw organisatie vraagt en denken met u mee. In sommige gevallen is het niet mogelijk om op afstand werkzaamheden uit te voeren. In dat geval komen onze medewerkers naar u toe.

Ook onbevangenheid is soms noodzakelijk, bijvoorbeeld bij het analyseren van continuïteitsplannen. Geen enkele ICT-manager kan 100% beschikbaarheid van uw systemen garanderen. Op basis van onze analyses bieden wij praktische en concrete oplossingen, die helpen om het huidige niveau van zorggarantie bij uitval te verhogen dan wel te bewaken.

Voor meer informatie, klik op de volgende link.

Datalek

Wanneer er bij u sprake is van een mogelijk datalek, dan kunt u voor ondersteuning contact opnemen met Vivia. U kunt met ons een overeenkomst afsluiten waardoor we goed voorbereid optrekken bij een incident, in dat geval reageren we 24 uur per dag 7 dagen per week binnen maximaal 4 uur. Mochten we geen overeenkomst hebben, dan kunt u onze ondersteuning ook inroepen, in dat geval proberen we eveneens binnen 4 uur te reageren, alleen is het dan afhankelijk van beschikbaarheid van medewerkers in hoeverre we u inhoudelijk kunnen afstemmen. Voor het doen van een melding, kunt u klikken op de volgende link Melding Veiligheidsincident.

Wilt u meer weten over ons privacy-statement, dan kunt u op deze link klikken.