Edifact koppeling NEDAP ONS dat is Samenwerken door it

Zorg voor ouderen is en blijft mensenwerk. Door de toenemende vergrijzing is het goed om na te denken over slimme oplossingen om dit werk te ondersteunen en makkelijker te maken, bijvoorbeeld door de inzet de Edifact koppeling op ONS. De koppeling maakt het mogelijk veilig te communiceren met andere zorgverleners, waarbij alle zorgverleners vanuit hun eigen dossiers blijven werken.

  • Communicatie op basis van de veilige netwerken die gebruikt worden door huisartsen en ziekenhuizen
  • Vanuit ONS kunnen communiceren met het Huisarts Informatie Systeem (de huisarts hoeft dus niet ergens anders in te loggen).
  • Privacy geregeld door Push verkeer en gebruik vanuit ONS en Huisarts Informatie Systeem
  • Te gebruiken voor de inhoudelijke zorg (communicatie rondom een cliënt), als ook om de processen te verbeteren door bv een uitvoeringsverzoek elektronisch te ontvangen.
  • Versturen en ontvangen van berichten

Contact

Op zoek naar een IT-oplossing voor uw probleem in de ketenzorg voor ouderen of wilt u meer weten over samenwerken.it? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij Vivia BV in Haaksbergen.

Support

Voor ondersteuning kan contact opgenomen met servicedesk van Samenwerken.it Onze standaard support uren zijn 8:00-17:00 tijdens werkdagen in Nederland.

We zijn bereikbaar
per mail op: support@samenwerken.it
telefonisch op: +31 85-77 32 040

Over Samenwerken.it

Samenwerken.it is opgestart door Bertus Buitenhuis (Buitenhuis Zorg en IT) en Tjeerd Canrinus (Vivia BV). Na de startup-fase ondersteund door het Business Innovatie Centrum de Gasfabriek, is Samenwerken.it per 1 september 2019 volledig onderdeel van Vivia BV. Bertus Buitenhuis blijft op de achtergrond nog zeer betrokken bij de doorontwikkeling van onze diensten.