OmniSuite

OmniSuite: voor een volledig en actueel beeld van het dossier van uw patiënt of cliënt

OmniSuite is een applicatie voor zorgverleners, waarmee een volledig en actueel beeld van de medische gegevens van de patiënt wordt gecreëerd.

In het Deventer Ziekenhuis leggen gebruikers uit hoe de applicatie werkt:

Tot voor kort moesten er diverse systemen worden benaderd om alle relevante medische informatie rondom een patiënt te kunnen vinden. Met behulp van OmniSuite zijn de belangrijkste medische gegevens nu met enkele klikken op te vragen.

Deze gegevens worden op een veilige manier gedeeld binnen de eigen organisatie of tussen meerdere organisaties. Hierdoor kan snel een overzicht worden verkregen van bijvoorbeeld de actuele medicatie die een patiënt gebruikt.

Er worden dus meerdere databronnen geraadpleegd, terwijl de resultaten worden getoond binnen één applicatie. Zo ondersteunt OmniSuite de samenwerking tussen ziekenhuizen: artsen krijgen één en dezelfde 'view' van de patiënt vanuit bijvoorbeeld twee verschillende EPD systemen.

De applicatie is geschikt voor diverse tablets en kan daardoor optimaal gebruikt worden bij het lopen van visite. Het tonen van beelden op een tablet vereenvoudigt de uitleg aan patiënten, en als zorgprofessional heb je altijd alle gegevens voorhanden. OmniSuite maakt gebruik van ViviaConnect om aan de benodigde (medische) informatie te komen.

Voordelen

  • Resultaten vanuit meerdere databronnen binnen één applicatie
  • Altijd een volledig en actueel beeld van medische gegevens
  • Geschikt voor diverse tablets en dus optimaal bij het lopen van visite

OmniSuite