Vivia ondersteunt het Maxima Medisch Centrum (MMC)

23/05/2013

Ook het Máxima Medisch Centrum heeft Vivia uitgenodigd om haar gespecialiseerde kennis over EPD-pakketten bij hen in te zetten. Vivia gaat het EPD-projectteam ondersteunen bij het oplossen van bepaalde knelpunten. Het Máxima Medisch Centrum is reeds ver gevorderd met de invoering van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

Over het Máxima Medisch Centrum

Het Máxima Medisch Centrum (MMC) is een modern ziekenhuis met topspecialisaties, zoals een intensive care voor te vroeg geboren baby’s en een afdeling voor gecompliceerde zwangerschappen. MMC werkt samen met TU Eindhoven aan vernieuwing van medische technologie. Opleiden van specialisten doet het MMC samen met de universiteiten van Maastricht en Nijmegen.
Bovendien is MMC, als expert voor sport en bewegen, de medisch partner van grote sportevenementen, bijvoorbeeld voor de marathon van Eindhoven.
3.500 medewerkers waarvan 194 specialisten zijn werkzaam op de locaties Eindhoven en Veldhoven. MMC is lid van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).